In augustus 2023, had Ernst een chat gesprek met de eigenaar en programmeur van Profits Passport (PP): David Dekel. Nog geen account?

En doorloop de eerste 5-stappen. Wordt je wel blij van! Zijn manier van ‘systeemdenken’ is best wel geniaal, inspirerend, én zéér lucratief !

TL;DR: Hoe je je biz — iedere business — internationaal op de kaart kan zetten d.m.v. e-mail marketing en je GetResponse ‘(namen)lijst’ kan laten exploderen met ruim 10 leads per dag. David is dan ook onze upline in LG. Ernst wist wel het e.e.a. maar resultaten krijgen op een jip & janneke manier? David’s site was de aanleiding om O4A nieuw leven in te blazen in 2023. En dé aanleiding voor internationale CGS 2024 sites.

Social Attraction Marketing (SAM)

Enfin, David, was een nieuwe commerciële dienst aan het ontwikkelen voor zijn leden m.b.t. personaliseren van nieuwsbrieven. Hoe de conversie wel tot 300% kan toenemen. En Earnie kreeg van hem de vraag hoeveel hij voor een dergelijke dienst over zou hebben (zie bijgaande plaatje dus). Waarbij het lijkt alsof het een handgeschreven welkomstbericht is. Een paar tientjes per maand? Verdient zichzelf tenslotte eenvoudig en pijlsnel terug!

SAMenwerking d.m.v. SAMsway

Nu is David niet de enige die handig is met programmeren. Het kostte Ernst maarliefst tien héle minuten om het script te creëeren, maar foto geniek is hij niet! Haha. Broncode: http://209.250.250.152/api/magpics/?x=78&cname=Mr.%20Last

Daar hebben we Esra van DesignerOpAfstand.NL en onze Community Manager (tot April 2024) voor bereid gevonden in December 2023. We hebben echter nog geen tijd gehad om dit in een individuele dienst te gieten, maar dat wordt zeer zeker onderdeel van het nieuwe O4A VIPclub – Pro abo.

Wat kan je er nu precies mee? Nou als plaatje invoegen in een email campagne. Dan lijkt het alsof het een handgeschreven bericht is; extra moeite voor die persoon gedaan is. Voor een warm gevoel.

Weer een mini-top tool richting SAMenwerken. Zie ook nieuwe ESi Project onderaan pagina.

Hoe je dat het beste kunt inzetten is wat ons betreft i.c.m. Systeme.io

Niet alleen vanwege de lage gratis instap, maar ook omdat de gehele interface Nederlandstalig is, netals die van ons, wel zo prettig !

Magnetic Pics

Kan je niet wachten op wat Ernst & Esra samen gemaakt hebbben? En wil je zelf aan de slag met je eigen foto’s? Dan kan je je aanmelden voor David’s tool. We zijn nog gunstigere voorwaarden aan ‘t bemiddelen! Update 17mei: Hij wil geen korting aanbieden aan ons, heeft geen affiliate programma, en dus vraagt die de volle mep van $15-97 per maand. Oef!

Alternatief!

Kosten éénmalig: $130. Met kortingscode: GET30ZZT. $10 extra korting.

En dus betaal je omgerekend in euro’s: €112 (excl. BTW). Betaling met Creditcard of PayPal. Opmerking: na aankoop krijg je eenmalige aanbieding voor Platinum Pro level. Doen! Doe je dit later kost je het $100 meer. En dan nogsteeds de moeite waard! Niet alleen krijg je daarmee meer betaalt per lid wat je aanbrengt. Je krijgt tevens 60.000 impressies van je gepersonaliseerde plaatjes. Bij David betaal je daar $100 per maand voor! Reken even mee: $120+$397=$517. Na 5 maand goedkoper dan bij David, én een affiliate programma t/m 60% commissie. Alsmede een betere interface om je plaatjes te personaliseren (met sliders).

double

Volg ons op

Update 7 mei 2024: wéér een ongepland project wat als sinds 2018 stof lag te happen op de plank. Zie screenshot hierboven (niet klikbaar 😀 ).  Bekijk de video met backend preview & registreer hieronder je account:

Wanneer je deze pagina ziet als gast? En dus niet bent ingelogged? Kan je alleen maar klant worden van de tools, producten en diensten die we aanbevelen. Met een gratis options4all account, kan je de links ook personaliseren! Om vervolgens met 1 link meerdere bedrijven aan te bevelen. Tel uit je winst (qua tijd) !

The Next Level?

Update 10 mei 2024: slechts 72uur verder ja. Zoek en zij zult niet vinden..

Vlak voor het slapen gaan, gisternacht om 4:15am een partij gevonden waar we onze dropcards kunnen bestellen zonder tussenkomst van een webshop, kant-en-klaar gevouwen, rechtstreeks naar een teamlid toe verstuurd! BAaèM! Dan kan ik nú écht gaan versnellen! O4A VIP club lanceren, richting team uitbreiden, enz. En dat allemaal dankzij Sector 7.

Het wordt na 18 dagen echter wel eerst tijd voor een framework update, eerdat nieuwe ‘micro Hubs’ kunnen lanceren binnen het eco-systeem.

Global Virtual Opportunities

Eerst meer info? Zie review op ‘t ESi blog.

We zijn nog druk bezig met de site. Verwachte opleverdatum: maart herfst 2024!

X