Mocht je onder een steen hebben geleefd?

LiveGood impressie & TeamNL

LiveGood was al een supersnel groeiend Amerikaans bedrijf in de Health & Welness sector. In het 4e kwartaal van 2022 hebben ze deuren internationaal geopend.

Ze hebben in 2023, binnen een jaar, tijd de 1 miljoen leden behaald. O.a. door hun lage lidmaatschapskosten van $10 ~ €9,25 per maand, slimme marketing systeem, en niet tot afname van producten verplicht! Dat laatste heeft als voordeel dat we indirect beloond worden voor onze vertalingsinspanning. Door dus lid te worden help je de gehele Options4ALL community. Dus ook die van andere nederlandse LiveGood leden die geen onderdeel van ons team zijn, maar dat euvel strijken we weer glad met andere bedrijven in je O4A portfolio. Nodig iedereen dus uit! Tip: helemaal onderaan de pagina vind je meer onafhankelijke teams (met personaliseerbare reflinks). Met dank aan DesignerOpAfstand.NL voor de AI vertalingen.

<<Ben Glinksky Filmpje>>

Bedrijfsprofiel

Nog bekend met onze teambuild van Stiforp uit 2011-2019 en SBC (2014)? Zelfde eigenaar, zelfde script, maar een moderner jasje en diverse andere verbeteringen. Bekijk Nederlandstalig ondertitelde presentatie.

  • CEO: Ben Glinksy
  • Management: Nauder Khazan (Marketing), Dr. Ryan & Lisa Goodkin
  • Producten: kortingsclub met veel gevraagde gezondheidsproducten
  • Kosten: €9,24 per maand
  • Betaalmogelijkheden: CC en Crypto (41+ soorten)
  • Optionele beloningsplan: 2×15 Matrix
  • Inkomsten: vanaf €22 per klant
  • Kostenvrij: bij 5 persoonlijke klanten

Let op! Er is een verschil tussen (kostenloze) voorregistratie en het vastleggen van je positie in de matrix

Vooraanmelding

[countdown]

En wanneer je besluit om voor de afloop van de countdown een betalend lid te worden?

Timing & wie is jouw sponsor ?

Oh die vraag wordt eigenlijk nooit gesteld. Wel door mij. Ik had namelijk in november 2022 bovenin de ‘piramide’ / driehoek kunnen zitten. En potentieel had ik dan tien duizenden leden in mijn downline kunnen hebben. Zoiets al eerder meegemaakt.

Het is echter geen kwestie van geluk dat ik geld verdien met LiveGood. Wijsheid en ervaring komt met de jaren. Wanneer ik dat echter anderen moet gaan leren? Ja dat is nogal een opgave.

Vandaar dat ik bewust gewacht heb met starten met LiveGood, zodat ik de beste tools en trainingsystemen tot mijn beschikking zou hebben, en daar verder op kan bouwen met herlancering van Options4ALL voor de Nederlandse markt. Marketing werkt namelijk anders in Nederland. En onderwijl verdien ik dus in alle landen geld, dankzij aansluiting bij onderstaande teams.

Andere onafhankelijke TEAM sites & tools

Laatst bijgewerkt: 20 februari 2024

ProTeam o.l.v. Edward Keyte

Profits PassPort o.l.v. David Dekel

Job Free Revolution o.l.v. Nick Bramble

LiveGood TeamNL

We zijn nog druk bezig met de site. Verwachte opleverdatum: maart herfst 2024!

X