Loterijen

Hou je van een gokje wagen? Wij wel. Niets mis met een ingecalculeerd riciso nemen. Mits je anderen maar aniet ‘lastig’ valt met doorspelen van risico’s. Tenzij het deelname in een loterij betreft. Dan is het wel spannend om daar samen in te delen.

Past de staatsloterij in jouw straatje?

Ieder jaar met koningsdag en oud&nieuw een extra trekking bovenop de 4-wekelijkse trekkingen. Je kan een willekeurig lot kopen en hopen dat je gaat winnen, maar je kan ook gegarandeerd winnen! Wanneer je namelijk met een ‘straatje’ speelt krijg je 10 loten, die ieder eindigen met een uniek eindcijfer. Zodoende heb je altijd prijs. En wil je nooit een trekking missen? Dan speel je mee een abonnement. Het is helaas ook een aanzienlijke kostenpost van €175. Dus dan kan je het beste spelen met 1/5 Staatsloten. Dan betaal je slechts €35 per maand. En levert gegarandeerd €5 op. Netto maak je dan verlies, maar het is beter dan helemaal niets winnen, toch? Ohja je doet het voor de goede doelen? Dan kan je beter bomen gaan planten. Opmerking: via Tradedoubler (een Nederlandse marketplace voor affiliates) heeft de Staatsloterij een affiliate programma, maar het is dusdanig lastig om daar goedkeuring voor te krijgen, dat we die llink personalisatie achterwege laten.

Free Bitcoin

Gratis Bitcoin(s) verdienen kan met deze zogenaamde ‘Faucet’. D.w.z. een systeem waarbij je betaalt wordt om diverse verhandelingen op hun website te verichten. Ieder uur een jackpot te verdienen. Iedere maand een heuze Lamborghini.

TheLotter

Onbekend bij het Nederlandse publiek. Wij spelen al mee met TheLotter sinds 2013. Het is een online platform waar ze loten voor jou kopen bij alle grote loterijen op planeet aarde. Inclusief de Powerball uit USA, El nino in Spanje. Met soms jackpot prijzen van 7 miljard. Ja dat lees je goed. Dat is 7 met 9 nullen: 7000 miljoen. Hoe dat kan? Meer inwoners, lagere prijzen per lot, meer verkopen, hogere prijzen. Affiliate aanmelding gaat hier.

Lottoday (van Mavie)

“Mavie Global” is de marketingarm achter het success van de Ultron. Een crypto token begonnen op Binance Chain, en in opmars voor z’n eigen Layer 1 BlockChain. D.w.z. ze bouwen in eigen ecosysteem uit. En er zijn meer bedrijven die dat pogen, maar Mavie heeft een werkend product: LottoDay sinds December 2023. Waar je iedere dag een lot kunt kopen voor $3 (in USDT) in een wereldwijde loterij met iedere dag verloting van 1 miljoen dollar (en kleinere prijzen). Wil je ook een aandeelhouder worden in Lotto Day? Dan dien je een Mavie Gaming Hub aan te schaffen. Daar is allerlei extra uitleg over, maar ik hou het graag simpel 🙂

LottoDay: $3 per lot

Meespelen kan supereenvoudig met MetaMask.

>> Video Tutorial <<

Mavie - Gaming Hub

Meespelen kan supereenvoudig met MetaMask.

Gratis meespelen met alle bovenstaande loterijen?

Stel je hebt een Plan A: bijvoorbeeld een baan. Ik zou daar nooit loterijtickets van kopen. Dan is het namelijk bij voorbaat weggegooid geld. “Tenzij je wint”. Dat is waar, maar ook als ik win is mijn advies hetzelfde. Ik heb liever de controle over mijn leven, en met een kansspel geef ik dat uit handen. D.w.z. ik investeer altijd eerst in diensten, producten en educatie voor mezelf. Die ik kan aanbevelen aan anderen. Bij voorkeur met een hefboom effect. D.w.z. ik heb liever 1% van 100 mensen, dan 100% van mijn eigen inspanning. En van die winsten? Het daadwerkelijke passieve inkomen? Daar koop ik weleens een lot voor ja. Dan is het daadwerlijk een win-win situatie. Dan kan ik iedere dag ook meedoen met LottoDay.

We zijn nog druk bezig met de site. Verwachte opleverdatum: maart herfst 2024!

X